Εκτυπώσεις Offset

Η General Printing Art ειδικεύεται και στις εκτυπώσεις. Η εκτύπωση offset είναι η πλέον διαδεδομένη μέθοδος εκτύπωσης. Η εκτύπωση offset δουλεύει με πολύ απλό τρόπο. Χρησιμοποιεί τρεις κυλίνδρους (καζάνια) για να μεταφέρει την εικόνα στο προς εκτύπωση υπόστρωμα. Για παράδειγμα, πλαστικό, χαρτί, μέταλλο.

Το κύριο χαρακτηριστικό της offset εκτύπωσης είναι ότι τα εκτυπώσιμα στοιχεία της εικόνας μας βρίσκονται στην ίδια επιφάνεια. Η μελάνωση στα προς εκτύπωση σημεία επιτυγχάνεται χάρη στη χημική αντίδραση του νερού με το λάδι που δεν αναμιγνύονται.

Στην πράξη η μέθοδος εκτύπωσης της offset έχει δανειστεί αυτήν την ιδιότητα από την λιθογραφία, γι’ αυτό και συχνά αναφέρεται και ως Λιθογραφική Εκτύπωση.

Με τις εκτυπώσεις Offset μπορούμε να αναδείξουμε και να διαφημίσουμε την επιχείρησή σας. Επίσης, Η είναι ιδανική μέθοδος γιατί καλύπτει τις απαιτήσεις της αγοράς σε ποιότητα, ποσότητα και προσιτές τιμές.

Με την μέθοδο Offset εκτυπώνουμε, διαφημιστικά έντυπα, επαγγελματικές κάρτες, αφίσες και χάρτινες ετικέτες.

Σχεδιάζοντας για Offset εκτύπωση

Η δημιουργική διαδικασία του σχεδιασμού ενός εντύπου απαιτεί την συνεργασία πολλών ειδικοτήτων. Από γραφίστες, εικονογράφους, φωτογράφους, κειμενογράφους, σκιτσογράφους, συντάκτες ύλης, επιμελητές και πάρα πολλές ακόμη ειδικότητες.
Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε ένα ολόκληρο δοκίμιο πριν τυπώσετε την εργασία σας. Στις μέρες μας όλο το εικαστικό και δημιουργικό κομμάτι βρίσκεται πλέον σε ηλεκτρονική μορφή.

Το ποιοτικό αποτέλεσμα εξαρτάται από μία σειρά παραμέτρων όπως: η εμπειρία, η τεχνογνωσία και οι ποιότητα του εξοπλισμού.

Το δημιουργικό τμήμα της General Printing Art, διαθέτοντας όλα τα παραπάνω, είναι έτοιμο να αναλάβει οτιδήποτε χρειάζεστε για την προώθηση της εταιρείας σας.

Κατηγορίες

General Printing Art

Διαφημιστικά έντυπα


Τα διαφημιστικά φυλλάδια είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους προβολής της επιχείρησής σας.  Περιέχουν αρκετές πληροφορίες είτε με κείμενο είτε με εικόνα. Έχουν στόχο, την άμεση προβολή στον αποδέκτη του περιεχόμενου τους.

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα μεγεθών και βάρος χαρτιού. Επιλέξετε αν χρειάζεται δίπλωμα και τα τεμάχια. Έντυπα Α5, Α4, Α3, Α6 είναι οι κοινές διαστάσεις. Φυσικά παράγουμε και άλλες διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.

General Printing Art

Επαγγελματικές κάρτες


Η ιστορία της επαγγελματικής κάρτας ξεκινάει από την Κίνα του 15ου αιώνα. Έμποροι και εύποροι επιχειρηματίες τις χρησιμοποιούσαν προκειμένου να καταφέρουν να κανονίσουν μία συνάντηση με το άτομο που τους ενδιέφερε. Συνήθως έδιναν τις κάρτες τους στους υπηρέτες και εκείνοι με τη σειρά τους τις έδιναν στους αφέντες τους. Τέλος, μετά τη συλλογή των καρτών, γινόταν η επιλογή για το ποια άτομα θα δεχόντουσαν να συναντήσουν.

Από τον 18ο αιώνα και μετά, η χρήση των επαγγελματικών καρτών άρχισε να γίνεται όλο και πιο ευρεία και οι κάρτες άρχισαν να αποκτούν το σχήμα και να αναφέρουν τα στοιχεία τα οποία συναντούμε συνήθως και στις σύγχρονες επαγγελματικές κάρτες.

Στην General Printing Art αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της επαγγελματικής σας κάρτας.

General Printing Art

Αφίσες


Η αφίσα προσφέρει άμεση και γρήγορη επικοινωνία, είναι λοιπόν απαραίτητο να σχεδιάζεται με γνώμονα ότι θα μεταφέρει στα λίγα δευτερόλεπτα που θα έρθει σε επαφή με τον περαστικό και με επιτυχία, ένα μήνυμα.

Κάντε σαφές εξαρχής το μήνυμα και σε δεύτερο χρόνο τις όποιες λεπτομέρειες.

Δώστε προτεραιότητα στην εικαστική σαφήνεια που στοχεύει την αντίληψη του αναγνώστη πριν από την εικαστική αρτιότητα που θα στοχεύσει την αισθητική του.

Για εγγυημένα αποτελέσματα αφήστε μας να την σχεδιάσουμε για εσάς.

Για παραγωγή μεγαλύτερου πλήθους αφισών συνίσταται κλασική τυπογραφική εκτύπωση offset, την οποία διεκπεραιώνουμε σε λίγες εργάσιμες μέρες και σε αρκετά οικονομικές τιμές.

General Printing Art

Χάρτινες ετικέτες


Στην General Printing Art εκτυπώσετε εύκολα και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και αυθημερόν κάθε είδους αυτοκόλλητης ετικέτας, χάρτινης, με πλαστικοποίηση, pvc, διάφανη, με όποια μέθοδο, offset, ψηφιακή, ανεξίτηλη σε plotter, με μεταξοτυπία, σε απλό ή σε ειδικό σχήμα και σε ποσότητες από 50 τεμάχια έως όσες χιλιάδες χρειάζεστε.

Οι χάρτινες ετικέτες είναι κατάλληλες για χρήση σε συσκευασίες μελιών, μαρμελάδων, λαδιών, κρασιών, τυροκομικών και αλλαντικών προϊόντων, για συσκευασίες σαπουνιών, καλλυντικών, ανθοπωλείων, είδη δώρων και για κάθε άλλη συσκευασία που θέλετε να φέρει την εταιρική σας εικόνα ή το διακριτικό του νέου σας προϊόντος.

Έχουμε την δυνατότητα να τυπώσουμε τις χάρτινες ετικέτες σε όποια διάσταση επιθυμείτε.