Επιγραφές

Από το 2012 σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών στις επιγραφές, συνδυάζοντας άριστη εξυπηρέτηση και υψηλή ποιότητα εργασιών.
Ολοκληρώνουμε με ταχύτητα και έμφαση στη λεπτομέρεια, οποιαδήποτε κατασκευή επιγραφής μας ανατεθεί.

Η εταιρεία μας καινοτομεί στιςεπιγραφές, καθώς διαθέτει μηχανήματα κοπής και χάραξης (CNC Laser) και (Router) όπως και εξειδικευμένο προσωπικό. Δημιουργούμε επιγραφές κρυφού ή φανερού φωτισμού, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Πλεονεκτήματα τεχνολογίας κοπής με λέιζερ

• Υψηλή ακρίβεια
• Εξαιρετική ποιότητα κοπής
• Υψηλή ταχύτητα επεξεργασίας
• Μικρό πλάτος τομής
• Πολύ μικρή θερμικά επηρεαζόμενη ζώνη σε σχέση με τις άλλες θερμικές μεθόδους κοπής
• Πολύ μικρή εφαρμογή θερμότητας και επομένως ελάχιστη συστολή του κοπτόμενου υλικού
• Κοπή και χάραξη με το ίδιο εργαλείο
• Κοπή πολλών τύπων υλικών

Κατηγορίες

General Printing Art

Μεταλλικά Γράμματα


Στην General Printing Art διαθέτουμε μεγάλη πείρα στις κατασκευές μεταλλικών γραμμάτων.
Με τον όρο μεταλλικά γράμματα αναφερόμαστε στις επιγραφές που κατασκευάζονται από λαμαρίνα και plexiglass.

Για τον φωτισμό των επιγραφών χρησιμοποιούμε αδιάβροχα modulators led υψηλής αντοχής και εξοικονόμησης ενέργειας. Τα μεταλλικά γράμματα φτιάχνονται στις διαστάσεις που επιθυμείτε και βάφονται σε όποια απόχρωση και χρώμα επιθυμείτε.
Η έμπειρη ομάδα της General Printing Art είναι σε σε θέση να υλοποιήσει κάθε σας έργο και να αναδείξει την επιχείρηση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

General Printing Art

Διαφημιστικά Φανάρια


Η εταιρεία μας διαθέτει εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτείτε για την κατασκευή διαφημιστικών φαναριών.
Στα διαφημιστικά φανάρια χρησιμοποιούμε λάμπες led ή φωτισμό led (led ταινία ή modulators), αδιάβροχο για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Κατασκευάζουμε τα διαφημιστικά φανάρια από αλουμίνιο και plexiglass ώστε να πετύχουμε μεμονωμένο φωτισμό.

General Printing Art

Διαφημιστικά επιτοίχια


Η εταιρεία μας διαθέτει εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτείτε για την κατασκευή διαφημιστικών επιτοίχιων.
Στα διαφημιστικά επιτοίχια χρησιμοποιούμε λάμπες led ή φωτισμό led (led ταινία ή modulators), αδιάβροχο για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Κατασκευάζουμε τα διαφημιστικάεπιτοίχια από αλουμίνιο και plexiglass ώστε να πετύχουμε μεμονωμένο φωτισμό.

General Printing Art

Επιγραφές ΝΕΟΝ


Οι επιγραφές και ο φωτισμός NEON κατασκευάζονται είτε για εσωτερική, είτε για εξωτερική χρήση και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Ξεχωρίζουν κυρίως για την έντονη λάμψη που δίνουν στο χώρο τον οποίο θα τοποθετηθούν. Οι επιγραφές ΝΕΟΝ είναι μια έξυπνη λύση για τη διακόσμηση του χώρου όταν δεν υπάρχει δυνατότητα άλλου φωτισμού. Οι επιγραφές ΝΕΟΝ έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, αρκεί να γίνει σωστή κατασκευή από την αρχή, ώστε να επιτύχουμε ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα στο χώρο σας.

General Printing Art

Επιγραφές ETALBOND


Το ETALBOND είναι ένα σύνθετο πάνελ λεπτού πάχους και χαμηλού βάρους, που αποτελείται από δύο φύλλα αλουμινίου και ενδιάμεσα από ένα πυρήνα πολυμερούς υλικού.Το ETALBOND χρησιμοποιείται κυρίως για επιγραφές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εκθέσεις, διακόσμηση κ.ά. Το ETALBOND είναι ελαφρύ, ανθεκτικό, άκαμπτο και εύκολα επεξεργάσιμο υλικό. Έχουμε την δυνατότητα να επικολλήσουμε πάνω του κοπτικά ή ψηφιακά πολυμερικά αυτοκόλλητα ή να βιδώσουμε πάνω του μεταλλικά φωτεινά γράμματα ή γράμματα από πολυκαρβονικό υλικό (PVC).

General Printing Art

Light Box


Η εταιρεία μας διαθέτει άριστη τεχνογνωσία και πείρα στην κατασκευή των Light Box. Τα Light Box είναι φωτεινές επιγραφές, οι οποίες χρησιμοποιούνται κυρίως με σκοπό την διακόσμηση εσωτερικών χώρων.
Τα Light Box κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου. Το λεπτό αλουμίνιο προσδίδει μια αίσθηση κομψότητας και φινέτσας στον χώρο, για αυτό και το επιλέγουν πολλές εταιρείες για την διακόσμηση του χώρου τους. Συγκεκριμένα, τα Light Box κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου πάχους 3cm, 6cm και 10cm με μονή ή διπλή όψη σε διαφορετικές διαστάσεις.

Η εκτύπωση του έργου είναι ψηφιακή και πραγματοποιείτε σε ύφασμα black lit. Η εναλλαγή της εκτύπωσης είναι εύκολη χωρίς να απαιτείτε κάποιος τεχνικός για την πραγματοποίησή της.

General Printing Art

Κατασκευές PVC


Τι είναι το υλικό PVC;
To PVC είναι ένα θερμοπλαστικό πολυμερές. Το PVC χρησιμοποιείτε ευρέως στις κατασκευές γατί είναι οικονομικό, ανθεκτικό και εύκολο στην συναρμολόγηση. Το PVC κόβεται στο laser ή στο router σε όποια διάσταση θέλετε.

Εφαρμογές
Οι εγγενείς ιδιότητες του PVC το καθιστούν κατάλληλο για μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με κύριο σκοπό την διακόσμησή τους.
Το PVC διατίθεται σε άσπρο και σε μαύρο χρώμα. Το πάχος του ξεκινάει από 3mm και φτάνει στα 20mm. Μπορεί επίσης να βαφτεί ή να γίνει επικόλληση ψηφιακού ή κοπτικού αυτοκόλλητου.