Ειδικές Κατασκευές

Στην General Printing Art διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό που είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε ειδική κατασκευή μας ανατεθεί. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υλοποίηση ειδικών κατασκευών για εταιρείες, μαγαζιά αλλά και διάφορες περιστάσεις, όπως, γάμους, βαπτίσεις, και αναμνηστικά δώρα.

Οι κατασκευές μπορούν να πραγματοποιηθούν κυρίως με δύο υλικά, το PVC και το φελιζόλ. Με το φελιζόλ μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές κατασκευές για σκηνικά – βιτρίνες και για εκδηλώσεις όπως γάμους και βαπτίσεις.

Αναλαμβάνουμε επίσης, το βάψιμο του ξύλου, την επικόλληση plexi glass γραμμάτων πάνω στο ξύλο ή οποιαδήποτε χάραξη εσείς επιθυμείτε.

Σε ορισμένες κατασκευές μπορούμε να τοποθετήσουμε ταινία led στην πίσω πλευρά ώστε να πετύχουμε κρυφό φωτισμό.

Κατηγορίες

Κατασκευές PVC


Τι είναι το υλικό PVC;
To PVC είναι ένα θερμοπλαστικό πολυμερές. Το PVC χρησιμοποιείτε ευρέως στις κατασκευές γατί είναι οικονομικό, ανθεκτικό και εύκολο στην συναρμολόγηση. Το PVC κόβεται στο laser ή στο router σε όποια διάσταση θέλετε.

Εφαρμογές
Οι εγγενείς ιδιότητες του PVC το καθιστούν κατάλληλο για μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με κύριο σκοπό την διακόσμησή τους.
Το PVC διατίθεται σε άσπρο και σε μαύρο χρώμα. Το πάχος του ξεκινάει από 3mm και φτάνει στα 20mm. Μπορεί επίσης να βαφτεί ή να γίνει επικόλληση ψηφιακού ή κοπτικού αυτοκόλλητου.

Κατασκευές απο Φελιζόλ


Το φελιζόλ ή αλλιώς διογκωμένη πολυστερίνη χρησιμοποιείτε με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της διακόσμησης. Αποτελεί ιδανική πρώτη ύλη για την κατασκευή αντικειμένων χωρίς περιορισμό στις διαστάσεις.

Με το φελιζόλ μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές κατασκευές για σκηνικά, βιτρίνες, εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις και πάρτι.

Κατασκευές απο Φελιζόλ – Σκηνικά & Βιτρίνες


Η διογκωμένη πολυστερίνη αποτελεί ιδανική πρώτη ύλη για την κατασκευή αντικειμένων χωρίς περιορισμό στις διαστάσεις. Χάρης στο μικρό βάρος του υλικού, εξασφαλίζεται η εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Αποτελεί την οικονομικότερη λύση έναντι κάθε άλλου υλικού. Σκηνικά θεάτρου, τηλεοπτικές παραγωγές, διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εκθεσιακά περίπτερα και πληθώρα άλλων εφαρμογών βρίσκουν ιδανική την χρήση της διογκωμένης πολυστερίνης λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της.

Με το φελιζόλ μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές κατασκευές για σκηνικά, βιτρίνες, εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις και πάρτι.

Κατασκευές απο Φελιζόλ – Εκδηλώσεις


Οι κατασκευές από φελιζόλ αποτελούν ιδανική επιλογή για την διακόσμηση ενός γάμου, μιας βάπτισης ή ενός πάρτι. Δεν υπάρχει περιορισμός στο θέμα, το μέγεθος, και το χρώμα. Κάθε ιδέα μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Τα χαρακτηριστικά του υλικού μας εξασφαλίζουν την εύκολη μεταφορά, τοποθέτηση και αποθήκευση. Και όλα αυτά με το χαμηλότερο κόστος έναντι κάθε άλλου υλικού.

Κατασκευές απο Φελιζόλ – Ειδικές Κατασκευές


Η ευελιξία και η ποιότητα του φείζόλ το καθιστά ιδανική επιλογή για πρωτότυπες εφαρμογές με χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα και το χαμηλό κόστος. Λόγω της ευπλαστίας του υλικού έχουμε την δυνατότητα για οποιαδήποτε σχεδίαση, κατασκευή και εφαρμογή όπως πινακίδες, διαφημιστικές ιδέες, διακοσμητικά είδη και πολλά άλλα.

• Το χρώμα του Φελιζόλ είναι άσπρο
• Το πάχος του ξεκινάει από 2cm και φτάνει έως τα 30cm.
• Είναι ένα πορώδες υλικό και για αυτό είναι εύκολο στο βάψιμο.

Στην General Printing Art αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε κατασκευή με φελιζόλ επιθυμείτε να υλοποιήσετε.

ΜΕΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

ΕΠΙΒΛΕΨΗ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ