Υπηρεσίες

Η ομάδα της General Printing Art επενδύει στην υπευθυνότητα, στην αμεσότητα, την δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό, ώστε να καταφέρει, με γνώμονα το δικό σας όραμα, να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή διαφήμιση και κατασκευή της επιχείρησής σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

General Printing Art

Εκτυπώσεις Offset


Η General Printing Art ειδικεύεται και στις εκτυπώσεις. Η εκτύπωση offset είναι η πλέον διαδεδομένη μέθοδος εκτύπωσης. Η εκτύπωση offset δουλεύει με πολύ απλό τρόπο. Χρησιμοποιεί τρείς κυλίνδρους (καζάνια) για να μεταφέρει την εικόνα στο προς εκτύπωση υπόστρωμα. Για παράδειγμα, πλαστικό, χαρτί, μέταλλο.

Το κύριο χαρακτηριστικό της offset εκτύπωσης είναι ότι τα εκτυπώσιμα στοιχεία της εικόνας μας βρίσκονται στην ίδια επιφάνεια. Η μελάνωση στα προς εκτύπωση σημεία επιτυγχάνεται χάρη στη χημική αντίδραση του νερού με το λάδι που δεν αναμιγνύονται.

General Printing Art

Ψηφιακές Εκτυπώσεις


Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα και υλικά υψηλής ποιότητας ασφαλή προς το περιβάλλον για οποιαδήποτε ψηφιακή εκτύπωση επιθυμείτε. Εκτυπώνουμε πάνω σε μουσαμάδες, ψηφιακά αυτοκόλλητα, καθώς και άλλων ειδών υλικά ψηφιακής εκτύπωσης όπως και διαφόρων ειδών ταπετσαρίες για να διακοσμήσετε τους τοίχους του χώρου σας.

General Printing Art

Μεταλλικές Κατασκευές


Από το 2012 σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών στις Μεταλλικές Κατασκευές, συνδυάζοντας άριστη  εξυπηρέτηση και υψηλή ποιότητα εργασιών.

Η εταιρεία μας καινοτομεί στις μεταλλικές κατασκευές, καθώς διαθέτει μηχανήματα κοπής και χάραξης (CNC Laser) και (Router) καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό. Δημιουργούμε επιγραφές κρυφού ή φανερού φωτισμού, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

General Printing Art

Ξύλινες Κατασκευές


Στην General Printing Art διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό που είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή μας ανατεθεί. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υλοποίηση ξύλινων κατασκευών για εταιρείες, μαγαζιά αλλά και διάφορες περιστάσεις, όπως, γάμους, βαπτίσεις, και αναμνηστικά δώρα.

General Printing Art

Ειδικές Κατασκευές


Στην General Printing Art διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό που είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε ειδική  κατασκευή μας ανατεθεί. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υλοποίηση ειδικών  κατασκευών για εταιρείες, μαγαζιά αλλά και διάφορες περιστάσεις, όπως, γάμους, βαπτίσεις, και αναμνηστικά δώρα.

General Printing Art

Διαφημιστικά Δώρα

Στην General Printing Art υλοποιούμε οποιοδήποτε διαφημιστικό δώρο μας ζητήσετε. Συγκεκριμένα εκτυπώνουμε σε μπλούζες, T-Shirts, φούτερ, καπέλα, μπρελόκ, αναμνηστικά δωράκια, σημαίες και roll – up.

ΜΕΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

ΕΠΙΒΛΕΨΗ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ