Διαφημιστικά Δώρα

Στην General Printing Art υλοποιούμε οποιοδήποτε διαφημιστικό δώρο μας ζητήσετε. Συγκεκριμένα εκτυπώνουμε σε μπλούζες, T-Shirts, φούτερ, καπέλα, μπρελόκ, αναμνηστικά δωράκια, σημαίες και roll – up.

Κατηγορίες

Μπλούζες


• Μπλούζες: POLO (Μακρυμάνικες – Κοντομάνικες)

• T-SHIRT (Μακρυμάνικα – Κοντομάνικα)

• Φούτερ

Εκτυπώνουμε σε : στάμπα, κέντημα, ψηφιακό αυτοκόλλητο.

Καπέλα


Εκτυπώνουμε σε: στάμπα, κέντημα, ψηφιακό αυτοκόλλητο.

Μπρελόκ


Κατασκευάζονται από: ξύλο, plexi glass, κεντητό.

Αναμνηστικά Δωράκια


Κατασκευάζονται από ξύλο ή plexi glass. Μπορούν να βαφτούν ή να γίνει χάραξη.

Σημαίες – Γάμα, Μπανάνα, Δάκρυ


Εκτυπώνονται σε: 2μ, 2,5μ, 3μ.
Με κοντάρι αλουμινίου και βάση από τσιμεντένια, μεταλλική ή πλαστική.

Roll – up


Διαστάσεις: 80 x 2.00
85 x 2.00
1.20 x 2.00 1.00 x 2.00
Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Δεν περιλαμβάνεται η ψηφιακή εκτύπωση.

Μεταλλικά stand εξωτερικού χώρου


Η General Printing Art διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή μεταλλικών stand. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κατασκευάσει δεκάδες μεταλλικά stand για τους εξωτερικούς χώρους μαγαζιών εστίασης και καταστημάτων, πάντα με γνώμονα την δική σας ευχαρίστηση.
Τα μεταλλικά stand αποτελούν την ιδανική λύση για τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος σας. Τα μεταλλικά stands μπορούν να κατασκευαστούν στις επιθυμητές διαστάσεις, από λαμαρίνα η οποία τους προσδίδει μεγάλη αντοχή στον χρόνο.
Τα μεταλλικά stand μπορούν να βαφτούν στο χρώμα της επιλογής σας καθώς και να κολλήσουμε πάνω τους ψηφιακό ή κοπτικό αυτοκόλλητο.
Στην General Printing Art δημιουργούμε πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την δική σας ευχαρίστηση. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής για όλες μας τις δημιουργίες. Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό που είναι σε θέση να κατασκευάσει κάθε σας έργο ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.